Καμπανάκι του Κώστα Σκανδαλίδη στην κυβέρνηση

Ο Κώστας Σκανδαλίδης αντιστρέφει την απειλή των πρόωρων εκλογών. "Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να τις προκαλέσει, αν δεν είναι υπάκουο", τόνισε.

"Μια κυβερνητική κρίση δε σημαίνει εκλογές. Η υπάρχουσα Βουλή μπορεί να αναδείξει άλλη κυβέρνηση", επιμένει.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης κάνει άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ και "στο μέλλον μιας κυβερνώσας Αριστεράς", υπό την αίρεση ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα εγκαταλείψει τη ροπή στον "αριστερό λαϊκισμό".

"Δεν μπορεί συνεχώς να βρισκόμαστε κάτω από τον εκβιασμό των εκλογών, τις οποίες μόνο το ΠΑΣΟΚ -κατά έναν παράδοξο τρόπο- μπορεί να προκαλέσει. Είμαστε δύναμη εθνικής ευθύνης, που σημαίνει ότι όσο χρέος έχουμε να στηρίζουμε μια στρατηγική, άλλο τόσο και περισσότερο έχουμε, αν η χώρα βουλιάζει, να ορθώσουμε το ανάστημά μας", τονίζει ο κ. Σκανδαλίδης.

"Δεν έπρεπε να έχουν αναπτυχθεί οι μηχανισμοί σύλληψης της φοροδιαφυγής; Δεν έπρεπε να προχωρήσει η διοικητική μεταρρύθμιση, ώστε να μη συζητούμε τώρα για απολύσεις χωρίς σχέδιο; Δεν έπρεπε να έχουν προωθηθεί κάποιες επενδύσεις και αποκρατικοποιήσεις; Πλήρης αποτυχία. Περιμένουμε την ανάκαμψη ως το "μάννα εξ ουρανού". Δεν πρόκειται να έρθει", διαμηνύει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.