Γιατί ο Άδωνις ζηλεύει τον Μπερλουσκόνι

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να δηλώσει όχι μόνον "φαν" του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά προχώρησε και ένα βήμα μπροστά, λέγοντας "ήθελα να ήμουν ο...Μπερλουσκόνι".

Σύμφωνα με τον "Βηματοδότη", o βουλευτής της ΝΔ εξήγησε στον συνάδελφό του Μιχάλη Ταμήλο το γιατί.

Είναι ο μοναδικός ηγέτης στην Ευρώπη που προέρχεται από μικροαστική οικογένεια, απέκτησε μόνος του τόσα πλούτη, κέρδισε τρεις φορές τις εκλογές και διεκδικεί και μία τέταρτη, είναι πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας που κερδίζει "champions league"  και νυμφεύτηκε την ομορφότερη γυναίκα της Ιταλίας: "Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να γίνω Μπερλουσκόνι", και επίσης "επειδή οι αριστεροί μισούν τον Μπερλουσκόνι από κόμπλεξ" είπε στον έκπληκτο Ταμήλο, σύμφωνα με τον "Βηματοδότη".

Είναι αλήθεια ότι ο κ. Ταμήλος είχε άλλες αγωνίες εκείνη την ώρα. Διαπίστωσε μετά από ερώτηση που έκανε στον κ. Ι. Στουρνάρα ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι θα αργήσουν πολύ ακόμα να πάρουν δάνεια από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Παρουσίαζε στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία εκκρεμούν 4.000 αιτήσεις για δάνεια, από τις οποίες οι 1.200 για στεγαστικά, οι 2.700 για μικροεπισκευές και οι 150 για επισκευές. Επιπλέον όπως έλεγε τον απασχολούσε το γεγονός ότι δεν έχει να πληρώσει τις δόσεις στις εφορίες, ότι όπως όλος ο κόσμος έτσι και αυτός χρωστά και ζητούσε να γίνουν περισσότερες οι δόσεις στην εφορία.