Πύρρος Δήμας: Έχω εμπιστοσύνη στους νέους της Ελλάδος

Την Ελλάδα δηλώνει ότι βάζει πάνω από όλα ο Ολυμπιονίκης και βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Πύρρος Δήμας.

Η Ελλάδα είναι εκείνον το μεγαλύτερο κόμμα, γι’αυτό άλλωστε δε μιλάει και πολύ για το ΠΑΣΟΚ, καθώς έχει την άποψη ότι προηγείται η χώρα.

Ο Πύρρος Δήμας δηλώνει, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, ότι μπήκε στην πολιτική για να προσφέρει στην πατρίδα του που δοκιμάζεται και παραδέχεται ότι του ασκούνται πιέσεις και ότι δεν είναι Άγιος.

"Τις υποχωρήσεις μου τις έχω κάνει, αλλά έχουν ένα όριο, που είναι οι αντοχές μου", σημειώνει και συμπληρώνει: "πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε. Γιατί υπάρχει θέμα μεγάλο στη χώρα. Υπάρχει θυμός, αγανάκτηση, απογοήτευση, καχυποψίες".

Η πολιτική άλλαξε τη ζωή του, αλλά εκείνος δηλώνει ότι έχει εμπιστοσύνη στους νέους. "Δε με βλέπει πια η οικογένειά μου. Φεύγω το πρωί, γυρίζω το βράδυ. Η μόνη πίστη που μού έχει μείνει είναι η πίστη μου στους νέους. Μόνο αυτοί μπορούν να αλλάξουν τη χώρα", επισημαίνει.

Όσο για το ότι πολλοί δεν πίστεψαν ότι είναι Έλληνας, δηλώνει: "Είχα το προνόμιο να γεννηθώ στη βόρειο Ήπειρο, που είναι πολλές Ελλάδες μαζί, από τον καημό και την αγάπη, από το μαράζι. Μόνο την Ελλάδα ονειρευόμουν μικρός. Από τη Χιμάρα έβλεπα τα φώτα της Κέρκυρας και έλεγα, μικρό παιδί:"θα πάω μία μέρα στον παράδεισο".

Παρακαλούμε περιμένετε ...