Δεσμεύεται η περιουσία της συζύγου και του γιου του Παπαντωνίου

Με απόφαση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου

Μετά τη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννου Παπαντωνίου, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες αρχές «μπλοκάρουν» και αυτή δυο μελών της οικογένειας του.

Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο άναψε το «πράσινο φως» για να δεσμευτούν τα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου αλλά και του γιου του πρώην υπουργού, κάνοντας δεκτό το σχετικό αίτημα της εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη.

Μάλιστα, εκτιμάται πως η κίνηση της δέσμευσης της περιουσίας του γιου του πρώην υπουργού θα σημάνει πολιτικές αναταράξεις καθώς είναι ένα από τα πρώτα στελέχη που επιλέχθηκαν από την ανοικτή διαδικασία αξιολόγησης του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών, με σκοπό την ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα για δέσμευση της περιουσίας της οικογένειας Παπαντωνίου υποβλήθηκε στο πλαίσιο της έρευνας για «δωροδοκίες» σε συμβάσεις εξοπλιστικών επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου και της προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί η νομιμότητα των καταθέσεων αλλά και του τιμήματος αγοράς ακίνητης περιουσίας από τον πρώην υπουργό.

1
σχόλιο
  1. avatar Agngelopoullos joannis

    EPI telous arga alla xekinate na Valete Xeri Staus epitidious tou amartolou parelthondos
    Perimeno me agonia to apotelesma Kai rotieme pou Einai o simitis o karamalis Kai Ola
    Ta Megala Kai miikra [...] jiati den Tous entopzi kanenas
    Ean den katherisete to amartolo parelthon den iparxi melon

Παρακαλούμε περιμένετε ...