Ανοίγει νέο μέτωπο με τη Χρυσή Αυγή ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω twitter σχολίασε το ρεπορταζ του BBC για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στρατούλη και τη διάψευση από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγό.

"Μα γιατί το διαψεύδει αφού ακούγεται η φωνή του και δεν αποδεικνύει και τίποτα; Η αντισυστημική Χρυσή Αυγή τρέμει το BBC;", έγραψε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται η δήλωση του Ιωάννη Λαγού: "Διαψεύδω κατηγορηματικά τους γελοίους συκοφάντες της Χρυσής Αυγής και δηλώνω ότι ουδέποτε είπα τις φράσεις που μου αποδίδονται. Καλώ όλους όσους διαστρεβλώνουν την αλήθεια με σκοπό να πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα, να αποδείξουν με στοιχεία όσα λένε, ειδάλλως να σωπάσουν".

Για το θέμα του ρεπορτάζ του BBC, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση σκωπτικού χαρακτήρα με σχετικό βίντεο:

"Κυνική ομολογία on camera - Τριγμοί στην Ελληνική Κοινωνία

Δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα από τα "ντοκουμέντα" του BBC που συνταράξαν... στα γέλια την ελληνική κοινωνία, μεταδοθήκαν από όλα τα συστημικά ΜΜΕ και είχαν ως αποτέλεσμα την περαιτέρω απαξίωση τους στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, αν είναι δυνατόν να απαξιωθούν παραπάνω οι κλόουν της καθημερινής ενημέρωσης μας. Σήμερα υπάρχει μια νέα κυνική on camera "ομολογία". Στο βίντεο, όπως θα δείτε, ο Συναγωνιστής ανερυθρίαστα δηλώνει ότι συντόμως θα λειτουργούν και σχολές καράτε για να μην ξαναεμφανιστεί το φαινόμενο να γλιτώνει ο εκάστοτε Στρατούλης χωρίς γρατζουνιά".