Συγχαρητήρια των πολιτικών στον χρυσό Λευτέρη Πετρούνια

Tα συγχαρητήρια σύσσωμης της πολιτειακής ηγεσίας δέχεται ο Λευτέρης Πετρούνιας για τη μεγάλη επιτυχία του

Συγχαρητήριο μήνυμα στον 26χρονο αθλητή των κρίκων που φέρνει το δεύτερο ολυμπιακό μετάλλιο στην Ελλάδα, Λευτέρη Πετρούνια απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Η κορύφωση της ήδη λαμπρής αθλητικής σας πορείας με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες σας αναδεικνύει σε πραγματικό υπόδειγμα Αθλητή αλλά και Ανθρώπου. Η Πατρίδα μας, και ιδίως η γενιά σας, είναι υπερήφανη για σας. Η Παναγία νάναι πάντα δίπλα σας και να σας δυναμώνει σ' όλους τους μελλοντικούς αγώνες σας»

Αλέξης Τσίπρας

«Συγχαρητήρια στον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια! Μας πρόσφερε μια αξέχαστη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό» αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο twitter.

Άννα Καραμανλή

Η Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας, κατακτώντας την κορυφή του κόσμου.

Ο άθλος του Έλληνα Ολυμπιονίκη επιβεβαιώνει την τεράστια αξία του και τον εδραιώνει ως μία από τις σπουδαιότερες αθλητικές φυσιογνωμίες της χώρας μας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συμβολίζει την Ελλάδα της αξιοσύνης και της σκληρής δουλειάς.
Συμβολίζει την Ελλάδα που αγωνίζεται και νικά.

Λευτέρη έκανες για μία ακόμη φορά όλους τους Έλληνες υπερήφανους».

Βασίλης Λεβέντης

«Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους κρίκους. Ανήμερα της Παναγίας οι απανταχού Έλληνες γιόρτασαν μία ακόμη τεράστια επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού. Μπράβο Λευτέρη, για άλλη μία φορά ο Εθνικός μας Ύμνος θα ακουστεί από την Βραζιλία χάρη σε σένα!», αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στη δήλωσή του για το χρυσό του Λευτέρη Πετρούνια.

Κυριάκος Μητσοτάκης

«Φοβερός συνδυασμός δύναμης, ευλυγισίας και ψυχραιμίας!! Μπράβο Λευτέρη!!», αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter για τη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους από τον Λευτέρη Πετρούνια.

Πάνος Καμμένος

«Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια!!! Μπράβο!!! Η Ελλάδα δεύτερο χρυσό, ξεκινάμε πάλι...», αναφέρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος σε ανάρτηση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.