Προσωπικές επιθέσεις και ένταση από Ζωή Κωνσταντοπούλου και Σία Κοσιώνη

H Ζωή Κωνσταντοπούλου, το βράδυ της Δευτέρας, παραχώρησε συνέντευξη στη Σία Κοσιώνη.

Η δημοσιογράφος είπε στην Πρόεδρο της Βουλής:

«Εσάς σας συνδέουν με άλλα συμφέροντα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που συνδέουν αυτή την κυβέρνηση με συμφέροντα εξόδου από το ευρώ. Δεν το έχετε ακούσει; Από το πρωί ως το βράδυ, τις τελευταίες ημέρες, αλλά και εδώ και πάρα πολύ καιρό, υπάρχουν υπαινιγμοί από πολιτικούς αντιπάλους που λένε ότι εδώ υπάρχει ένα σχέδιο σε εξέλιξη και ότι έχετε διασυνδέσεις με το "lobby της δραχμής". Σας καλώ να σχολιάσετε αυτές τις καταγγελίες»

Και η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε:

«Καταγγελίες τις οποίες υιοθετείτε προφανώς. Ποιους εννοείτε; Τον κ. Μητσοτάκη, τον κ. Μπακογιάννη ή την κ. Μπακογιάννη; Ποιους εννοείτε ακριβώς;».

Μετά την αναφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον σύντροφο της Σίας Κοσιώνη, Κώστα Μπακογιάννη, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ απάντησε εμφανώς αμήχανη και ενοχλημένη:

«Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι ανήθικο. Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά πως ασκείται αυτή η κριτική εδώ και πάρα πολύ καιρό».

Τότε, η Πρόεδρος της Βουλής συμπλήρωσε:

«Γνωρίζουμε ότι ασκείται με ανήθικο τρόπο και από μέσα ενημέρωσης που επωφελούνται από ένα τραπεζικό σύστημα που τα υπηρετεί και με δημοσιογράφους, οι οποίοι ανέντιμα παριστάνουν τους αντικειμενικούς ενώ δεν είναι»

Για να λάβει την απάντηση της Σίας Κοσιώνη:

«Απαντήστε, λοιπόν, ότι είναι ανήθικο και μην απαντάτε με προσωπικούς υπαινιγμούς γυναίκα προς γυναίκα».