Μέχρι την Κίνα έφτασε η είδηση για τον… άνεργο Ντινόπουλο

Μέχρι και στην... Κίνα προκάλεσε αίσθηση η είδηση ότι ο πρώην υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος αναζητά εργασία μέσω αγγελιών στο Διαδίκτυο, καθώς το θέμα ανέδειξε το κινεζικό πρακτορείο Xinhua σε εκτενές ρεπορτάζ του.

Παραθέτοντας το κείμενο της αγγελίας του πρώην υπουργού, το Xinhua σχολιάζει πως “αρχικά, τα ελληνικά ΜΜΕ, οι πολιτικοί και οι απλοί πολίτες νόμιζαν ότι ο Ντινόπουλος είχε πέσει θύμα φάρσας”, όμως αργότερα ο ίδιος επιβεβαίωσε την ύπαρξη της αγγελίας.

Το Xinhua παραθέτει επίσης το επιδοκιμαστικό tweet του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη: “Κάνεις πολύ καλά και είναι παράδειγμα ότι δεν πλούτισες από την πολιτική για να κάθεσαι!”.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, “απλοί Έλληνες πολίτες στα κοινωνικά μέσα εμμέσως αμφισβήτησαν την ειλικρίνεια του Ντινόπουλου, που στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για λαϊκισμό. Αστειεύτηκαν ότι εντάχθηκε στους εκατοντάδες χιλιάδες απλούς Έλληνες που πληρώνουν το βαρύ τίμημα για την οικονομική κρίση, αναζητώντας οποιαδήποτε θέση εργασίας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό”.