Περίεργος τρικούβερτος καβγάς της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε βενζινάδικο

Ένα περίεργο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου.

Ένα περιστατικό το οποίο αναφέρεται σε έναν υποτιθέμενο καβγά της Προέδρου της Βουλής με υπάλληλο βενζινάδικου στην Αιδηψό.

Σύμφωνα με τα όσα έκαναν το γύρο του διαδικτύου η κα Κωνσταντοπούλου επισκέφθηκε το βενζινάδικο ανήμερα του Πάσχα, απαιτώντας να της αλλάξει λάστιχο επειδή έχαναν αέρα. Ωστόσο ο υπάλληλος εξήγησε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει και τότε η πρόεδρος της Βουλής φέρεται από αυτόπτη μάρτυρα να έβαλε τις φωνές.

Μάλιστα η ίδια φέρεται να πήγε στο βενζινάδικο και την επόμενη μέρα απαιτώντας να τις αλλάξουν και πάλι λάστιχο. Το περιστατικό το επιβεβαίωσε και ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου.

Σχετικά ανάρτηση έκανε και πολίτης στο facebook, η οποία όμως λίγο μετά την κατέβασε.

"Έπαθα σοκ την είχε πιάσει υστερία! Είχε σκάσει το λάστιχο της, της έβαλε αέρα και της είπε πως θέλει αλλαγή. Δεν μπορούσε να της το αλλάξει αυτός γιατί ήταν μόνος κι άρχισε να του φωνάζει για να πάρει το αφεντικό του να τον απολύσουν. Δεν πίστευα τι άκουγα", αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση.


Ακόμη ισχυρίζεται ότι όταν η Πρόεδρος της Βουλής είδε την ίδια και μια φίλη της να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο από το περιστατικό, τους πήρε τα κινητά, αφού πρώτα απαίτησε να σβήσουν ό,τι κατέγραψαν. Πάντως, πολλοί άλλοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων επισημαίνουν ότι η γυναίκα που κάνει την καταγγελία έχει δημόσια δράση και πρόσκειται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προς το παρόν πάντως η κα Κωνσταντοπούλου δεν έχει αντιδράσει για το συγκεκριμένο περιστατικό.