Μητσοτάκης: Φοβάμαι για τη χώρα, αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

"Φοβάμαι για την χώρα, επειδή το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι παντελώς ανεφάρμοστο. Αν ο κ. Τσίπρας βγει στις εκλογές θα χρειαστεί να κάνει μια εντυπωσιακή αναστροφή σε όσα υπόσχεται οπότε θα είναι σαν να έχει κοροϊδέψει τους πολίτες ή δε θα μπορεί να χρηματοδοτήσει τη χώρα, οπότε το πρόβλημα θα είναι οξύτερο. Ο κύριος Τσίπρας στα δικά μου μάτια μοιάζει όμηρος του Λαφαζάνη και τον συνιστωσών που γρήγορα-γρήγορα θα τον επαναφέρουν στη νεοκομμουνιστική ορθοδοξία".

Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου, ερωτηθείς για το αν πιστεύει ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα μπορέσει να εφαρμόσει το πρόγραμμά της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε ακόμη και στην ρύθμιση των 100 δόσεων για τα χρέη στο Δημόσιο.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης δήλωσε ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι ψηφισμένη από την ελληνική Βουλή και πρέπει να εφαρμοστεί.

"Δεν θα υπάρξουν απολύσεις από το 2015 και μετά στο δημόσιο. Με μία εξαίρεση, την πλαστογραφία", ανέφερε ακόμη ο υπουργός Διοικητής Μεταρρύθμισης ,ενώ σχετικά με το θέμα των μισθών στο Δημόσιο δήλωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν οριζόντιες μειώσεις.