Καμμένος δείχνει Ραχήλ: Όσοι δεν αντέχουν να πάνε σπίτι τους!

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, καταγγέλλει ότι "ασκούνται πιέσεις σε βουλευτές του" αναφορικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Εκείνος απαντά ότι η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές και ξεκαθαρίζει, μιλώντας στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" ότι "το κόμμα του θα προχωρήσει ενωμένο", αναφερόμενος και στη Ραχήλ Μακρή!

"Δεν είναι ελευθερία λόγου να ονομάζεις συνάδελφό σου όρκα. Την ημέρα που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατέθεταν την πρότασή τους για τα "κόκκινα" δάνεια, κάποιοι, για προσωπικούς λόγους, αντιπαρετίθεντο στο διαδίκτυο. Αυτό τελείωσε. Ή θα συμπορευθούμε ενωμένοι και δυνατοί ή όσοι δεν αντέχουν να πάνε σπίτι τους", τόνισε χαρακτηριστικά και παρακάλεσε "το θέμα της κυρίας Μακρή να τελειώσει εδώ".

Για την προεδρική εκλογή, ο Πάνος Καμμένος είπε: "Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε κανέναν και δεν πρόκειται να κάνουμε αυτό που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς με την Πολιτική Άνοιξη, που έδωσε τότε ζωή στο ΠΑΣΟΚ. Θα ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τις εκλογές. Υπάρχουν πρόσωπα που την κατάλληλη στιγμή θα τα προτείνουμε και εμείς. Πρόσωπα από τον δικαστικό χώρο και Έλληνες πολίτες που έχουν διαπρέψει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό".

"Θα προσπαθήσουν να το τραβήξουν μέχρι τις 22 Μαρτίου, που θα είναι και το τέλος των διαδικασιών για την προεδρική εκλογή", προβλέπει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος χαρακτηρίζει "εθνικό κεφάλαιο"- σε περίπτωση που εκείνος προτεινόταν για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.