Νέα κόντρα Ντινόπουλου-Μητσοτάκη για αξιολόγηση-δημάρχους

Εκ νέου παίρνει αποστάσεις ασφαλείας από τους χειρισμούς της ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, αναφορικά με το φλέγον ζήτημα της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων στους ΟΤΑ και την κόντρα με δημάρχους και την Ρένα Δούρου.

"Υπάρχουν αρμόδια όργανα και συγκεκριμένα ο Άρειος Πάγος που θα αποφασίσουν κατά πόσο οι δήμαρχοι διέπραξαν κάποιοι αδίκημα", σημείωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Mega ο κ. Ντινόπουλος.

Παράλληλα ο υπουργός Εσωτερικών επανέλαβε με αιχμές ότι "ορισμένοι θέλουν να παρουσιάσουν τους εργαζόμενους και τους αιρετούς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως "κατεργαρέους", ξεχνώντας ότι κάποιοι από αυτούς παράτησαν τις εργασίες τους για να υπηρετήσουν τα κοινά".

Ο υπουργός Εσωτερικών πρόσθεσε ότι συμφωνεί με τον κ. Μητσοτάκη για τον επανέλεγχο των συμβάσεων, διευκρινίζοντας ότι εφόσον ελήφθη αυτή η απόφαση, ο ίδιος έπραξε το καθήκον του.

"Υπάρχουν άλλα σοβαρότερα προβλήματα από την αξιολόγηση, όπως η έλλειψη πόρων, η γραφειοκρατία, οι παιδικοί σταθμοί", διευκρίνισε ωστόσο ο κ. Ντινόπουλος, που επανέλαβε ότι «εγώ δεν γεννήθηκα υπουργός, ούτε βουλευτής. Ό,τι κατάφερα στην πολιτική το κατάφερα μόνος μου και κατεβαίνω δυο φορές την εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας με το Μετρό".