Ο Αβραμόπουλος διαβάζει ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και… ξεπουλάει

Στο Περιστέρι βρέθηκε την περασμένη Κυριακή ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, στην κοπή της πίτας του Συλλόγου των εν Αθήναις Αυγείων. Καθώς έγινε γνωστό πως θα παραστεί στην εκδήλωση, προσήλθαν πολλά στελέχη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, όταν η εκδήλωση ολοκληρώθηκε ο υπουργός άμυνας ετοιμαζόταν να αποχωρήσει. Στην είσοδο του Συλλόγου όμως είχαν συγκεντρωθεί μέλη της ΚΝΕ και πουλούσαν τον κυριακάτικο «Ριζοσπάστη». Οι της ΚΝΕ δίσταζαν να πλησιάσουν τον υπουργό, ο κ. Αβραμόπουλος όμως δεν δίστασε: «Δώστε μου τέσσερις "Ριζοσπάστες"» τους είπε, πήρε τις εφημερίδες, έδωσε τα χρήματα και απομακρύνθηκε με τη συνοδεία του.

Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται, γράφει η στήλη. Γαλάζια στελέχη βλέποντας τον αντιπρόεδρο του κόμματός τους να αγοράζει «Ριζοσπάστη», αγόρασαν και αυτοί, ενώ τα μέλη της ΚΝΕ που πουλούσαν τις εφημερίδες τα είχαν χαμένα και ξεπουλούσαν. Κάποιοι αναρωτήθηκαν αν πράγματι ο κ. Αβραμόπουλος θα διαβάσει την εφημερίδα, άλλοι υπέθεσαν ότι κάπου θα τις ξεφορτωθεί. Όμως, όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, ο κ. Αβραμόπουλος είναι από τους λίγους γαλάζιους που κάθε χρόνο αγοράζει κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.