Πάγκαλος: Ο Τσοχατζόπουλος δεν έκανε ούτε για θυρωρός

Επίθεση στον Άκη Τσοχατζόπουλο ("θυρωρός") αλλά και στη ΔΗΜΑΡ ("κουνελάκι") έκανε το πρωί της Τρίτης ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Για τον Άκη Τσοχατζόπουλο συγκεκριμένα είπε: "Τον Άκη Τσοχατζόπουλο δεν τον είχα υποστηρίξει σε τίποτα. Ούτε για θυρωρό των γραφείων του ΠΑΣΟΚ δεν θα τον ψήφιζα, για μια σειρά από λόγους, που δεν ήταν πάντοτε λόγοι νομιμότητας. Ουδέποτε τον έχω υποστηρίξει. Πάντα γι' αυτόν μιλάω. Και αν γνωρίζετε κάτι για κάποιον άλλον, πέστε το για να τον πιάσει η Δικαιοσύνη και να τον βάλει στη φυλακή. Βλέπω, όμως, ότι σε επίπεδο κομμάτων, και στο ΠΑΣΟΚ και σε άλλα κόμματα και του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν διάφορες προσωπικότητες κολλητές με τον Άκη και τον υποστήριζαν τον Άκη και με δράματα προσπαθούσαν να τον βγάλουν τον Άκη πρωθυπουργό και να κυβερνήσει τη χώρα".

Ο πρώην υπουργός συνέχισε δριμύτερος,  μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM: "Σήμερα το πρωί άκουσα ένα καταπληκτικό, που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Άκουσα τον κ. Τσούκαλη της ΔΗΜΑΡ να λέει ότι υπάρχει πολύ μεγάλη διαφθορά και έχει διαβρώσει την κοινωνία και τους θεσμούς και μετά αγρίεψε, θόλωσε το μάτι του και είπε: «εμείς, όλοι μαζί τα φάγαμε, δεν θα το πούμε ποτέ». Δεν κατάλαβα... Για μια στιγμή αγρίεψα. Και είπα «τι, ο Τσούκαλης τα βάζει μαζί μου επειδή έχω γράψει το σχετικό βιβλίο;». Ίσως να εννοεί αυτό, αλλά να με πάρει τηλέφωνο να του πω πώς μετείχαν δύο από την κοινοβουλευτική του ομάδα σ' αυτό. Τους υπόλοιπους δεν τους ξέρω. Γιατί υπάρχουν κι αυτοί που υπάρχουν σε κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να μετέχουν και κάποιοι που δεν μετείχαν σε πράγματα που έπρεπε να μετέχουν.

Στο τέλος της επταετίας, ο ελληνικός λαός, στη μεγάλη του πλειοψηφία, υπέστη τη μοίρα του και δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, διότι έτσι γίνεται με όλους τους λαούς. Μερικοί διακρίθηκαν. Και έκαναν πράγματα που έπρεπε να γίνουν για λογαριασμό όλων των άλλων. Λογικό είναι νομίζω ότι αυτοί που έζησαν την επταετία και συνέχισαν την πορεία τους και διακρίθηκαν με τρόπο ηρωικό κάποιοι. Άλλοι που επί επταετίας δεν διακρίθηκαν και παριστάνουν τώρα τον ηγέτη του ελληνικού λαού, δεν το καταλαβαίνω. Για τη ΔΗΜΑΡ μιλάω... Ο καλός ΣΥΡΙΖΑ που μας κάνει το κουνελάκι με την έννοια του τραγουδιού που λέει «μη μας κουνάς τα αυτιά»".