Τραγάκης: Βρήκαμε στοιχεία για μίζες στο Γιάννο, αλλά σταματήσαμε

Την αντίδραση του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου προκάλεσε συνέντευξη του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Τραγάκη, στην οποία υποστηρίζει ότι πριν από δέκα χρόνια είχαν στοιχειοθετηθεί εναντίον του Γ. Παπαντωνίου κατηγορίες για εμπλοκή στο σκάνδαλο με τις μίζες των εξοπλιστικών, όμως η διαδικασία δεν προχώρησε.

"Πριν από 10 χρόνια είχαμε τεκμηριώσει πλήρως την ανάμειξη για τα TOR-M1 και τα TPQ-37 του Άκη Τσοχατζόπουλου στις μίζες της εταιρείας Drumilan, αλλά και του Γιάννου Παπαντωνίου στο "πάρτι" των προμηθειών στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά δυστυχώς εκεί σταματήσαμε", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τραγάκης.

Από την πλευρά του, ο Γιάννος Παπαντωνίου σε γραπτή του δήλωση κάνει λόγο για ψεύδη και συκοφαντίες από μέρους του κ. Τραγάκη, που μάλιστα εκθέτουν και τον ίδιο τον αντιπρόεδρο της Βουλής.

“Μου προκαλούν κατάπληξη οι πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της Βουλής, κ. Τραγάκη, περί δήθεν ανακάλυψης έκνομων πράξεων, τις οποίες συγκάλυψε. Θεωρώ αδιανόητο πολιτικός και δη ο αντιπρόεδρος της Βουλής να διαδίδει ψεύδη και συκοφαντίες, χωρίς ίχνος απόδειξης για το πρόσωπό μου, τα οποία εκθέτουν και τον ίδιο προσωπικά”, υποστηρίζει ο Γιάννος Παπαντωνίου.