Αποστάσεις από τη Σταυρούλα Κουράκου κρατά ο πρώην σύζυγός της

Να μείνει μακριά από τη δικαστική περιπέτεια της πρώην συζύγου του, Σταυρούλας Κουράκου, σημερινής συζύγου του Γιάννου Παπαντωνίου, επιχειρεί ο Θόδωρος Ουσταμπασιδης.

Με δήλωση του, μέσω του συνηγόρου του Γιάννη Παγορόπουλου, επιδιώκει να κρατήσει αποστάσεις από το θέμα του λογαριασμού του 1,3 εκατ. ευρώ στην HSBC στην Ελβετία που εντοπίστηκε στη λίστα Λαγκάρντ στο όνομα της πρώην συζύγου του, αλλά και από ενδεχόμενους υπολογαριασμούς στην τράπεζα της Γενεύης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Θόδωρος Ουσταμπασίδης “επειδή επανέρχεται στην επικαιρότητα η ίδια ιστορία με μένα και την πρώην σύζυγό μου, η οποία δεν γνωρίζω ποιους σκοπούς εξυπηρετεί, θα ήθελα να ενημερώσω όλους όσους ασχολούνται με το ζήτημα αυτό, ότι κλήθηκα ήδη δύο φορές, ενώπιον των αρμοδίων δικαστικών αρχών, όπου και κατέθεσα τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, που από καιρού απασχολεί την κοινή γνώμη. Εκεί τα είπα όλα, σεβόμενος το καθήκον της αληθείας. Δεν ανήκω στην “αυλή” κανενός, ούτε συνδέομαι, με κανένα, καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Στο μέλλον, κάθε αναφορά στο όνομά μου, από οποιαδήποτε πλευρά και αν γίνει, θα αποτελέσει αντικείμενο δικαστικής διαμάχης”.