Διεθνές συνέδριο με τη συμμετοχή των ηγετών της Άμυνας και της Προστασίας

Κάλεσμα για την ισχυροποίηση των δεσμών της χώρας μας με τη Βορειοανατολική Ευρώπη στους τομείς της άμυνας και της προστασίας, διοργανώνει το Κέντρου Σπουδών Προστασίας (ΚΕ.ΜΕ.Α.), σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και τη Symeon G. Tsomokos S.A.  Το συγκεκριμένο συνέδριο διοργανώνεται σε μια προσπάθεια να έρθουν σε επαφή οι ηγέτες της βιομηχανίας Άμυνας και Προστασίας.

Το Διεθνές Συνέδριο Άμυνας και Προστασίας " EXPOSEC - DEFENSEWORLD 2013" θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Απριλίου στο ξενοδοχείο InterContinental της Αθήνας, και θα εξεταστούν οι εξελίξεις του σήμερα και οι προκλήσεις του αύριο, όσον αφορά στο μέλλον της βιομηχανίας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

-Διεθνείς Προκλήσεις - Προστασία της Πατρίδας και Αμυντική Στρατηγική

-Η ενίσχυση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας και η συνεισφορά της στην εξυγίανση της οικονομίας

-Ευρωπαϊκά Προγράμματα χρηματοδότησης στον τομέα της Ασφάλειας και της Άμυνας

-Έλεγχος των Συνόρων και Παράνομη Μετανάστευση

-Προστασία των Υδάτων: Η εθνική στρατηγική στην καταπολέμηση απειλών

-Η προστασία του Πολίτη και η αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών

Χορηγός επικοινωνίας είναι το news.gr. Παρόντες θα είναι οι ηγέτες της βιομηχανίας Άμυνας και Ασφάλειας, υψηλόβαθμα στελέχη, κατασκευαστές, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων και εκπρόσωποι επιχειρήσεων έρευνας, καθώς και εκπρόσωποι της στρατιωτικής και κυβερνητικής κοινότητας. Έτσι, δημιουργείται ο ιδανικός τόπος συνάντησης, ώστε να προωθηθούν νέα προϊόντα ή να γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις πάνω σε αυτά, τις υπηρεσίες και τα εταιρικά επιτεύγματα.