Οι πρώτες επιθέσεις Μίχου – Παναγιώταρου μόλις τους άφησαν ελεύθερους

Στο στόχαστρο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου και Γιάννη Μίχου μπήκαν οι δημοσιογράφοι αλλά και οι μάρτυρες που κατέθεσαν εναντίον τους.

Μόλις βγήκαν από το κτίριο της Ευελπίδων άρχισαν να φωνάζουν και επιτίθενται στους δημοσιογράφους.

"Να φάτε τους ψευδομάρτυρες για πρωινό. Σας ξεφτιλίσαμε όλους. Ξεφτιλισμένοι. Δούλοι είστε όλοι" κραύγαζαν Παναγιώταρος και Μίχος φανερά εκνευρισμένοι.

Μάλιστα επιτέθηκαν σε συγκεκριμένο δημοσιογράφο φωνάζοντας: "Χαιρετίσματα στον Π.... ρε. Στην αδερφή αρέσουν οι χειροπέδες. Στην αδερφή αρέσουν οι γούνινες χειροπέδες".

Προκλητικός εμφανίστηκε ο Ηλίας Παναγιώταρος μετά την απόφαση των ανακριτών να τον αφήσουν ελεύθερο, μαζί με τους δύο άλλους συναδέλφους του βουλευτές, και έβριζε τους δημοσιογράφους αποχωρώντας από την Ευελπίδων.

"Τώρα θα δείτε σιχάματα!" είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

Οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος βγήκαν λίγο μετά τις 11:00 από τα δικαστήρια και περπάτησαν αμέριμνοι στην οδό Ευελπίδων που ήταν κλειστή για τα οχήματα λόγω των μέτρων ασφαλείας. Πήραν ταξί και έφυγαν.

Μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης πρόλαβε να επιτεθεί στον κάμεραμαν του Reuters. Κλώτσησε έναν δημοσιογράφο και χτύπησε έναν οπερατέρ.