Από τον εισαγγελέα στον ανακριτή τα μέλη της Χρυσής Αυγής

Από τον εισαγγελέα στον τακτικό ανακριτή οδηγήθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου και οι 20 συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής. Αναμένεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε βάρος τους και να επιστρέψουν στη ΓΑΔΑ, όπου θα παραμείνουν μέχρι τη στιγμή της απολογίας τους. 

Θυμίζουμε ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου συνελήφθησαν ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης.

Κρυμμένος παραμένει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς. Η αντιτρομοκρατική τον αναζητά όμως δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει μέχρι αυτή τη στιγμή.

Αυτός είναι και ο λόγος της εφόδου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή το απόγευμα του Σαββάτου. Άνδρες της αντιτρομοκρατικής, με τη συνδρομή της Ασφάλειας του Κοινοβουλίου και άλλων αστυνομικών δυνάμεων, ξεψάχνισαν τα γραφεία του κόμματος.

Συνολικά οι συλληφθέντες μέχρι στιγμής είναι 20 και συγκεκριμένα ο γενικός γραμματέας της Χ.Α Νίκος Μιχαλολιάκος , οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιάννης Λαγός, Νίκος Μίχος, ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας Γ. Πατέλης, ο ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά και οι υπόλοιποι συλληφθέντες είναι στελέχη της Χ.Α, καθώς και μία γυναίκα ανθυπαστυνόμος του αστυνομικού τμήματος Πειραιά.