Κρύβεται ο Χρήστος Παππάς – Έφοδος στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

Κρυμμένος παραμένει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς. Η αντιτρομοκρατική τον αναζητά όμως δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει μέχρι αυτή τη στιγμή.

Αυτός είναι και ο λόγος της εφόδου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Άνδρες της αντιτρομοκρατικής, με τη συνδρομή της Ασφάλειας του Κοινοβουλίου και άλλων αστυνομικών δυνάμεων, ξεψάχνισαν τα γραφεία της οργάνωσης μέσα στη Βουλή.

Οι διωκτικές Αρχές εξακολουθούν να αναζητούν τον Χρήστο Παππά και δεν αποκλείουν να έχει βρει καταφύγιο στο Κοινοβούλιο. Μάλιστα, αποκλείστηκε για περίπου τέσσερις ώρες ο α΄όροφος της κτιρίου της Βουλής, με εντολή του φρουράρχου.

Σημειώνεται ότι ως εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να είναι ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Παππάς εμφανίζεται ως υπαρχηγός.

"Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος. Δεν είδα κανένα. Η κατοχική κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς παράνομες διώξεις εναντίον βουλευτών και με αυτά που κάνει θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσει ενώπιον του λαού. Η κυβέρνηση αυτή συνιστά μια εγκληματική οργάνωση που σε συνεργασία με την τρόικα καταστρέφει την πατρίδα. Ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να βυθίσει τη χώρα στο χάος και τον εμφύλιο πόλεμο. Αυτό δε θα γίνει" είπε το πρωί στον Realfm ο Χ. Παππάς και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Πόρισμα εννέα σελίδων, στο οποίο γίνεται αναδρομή στην πορεία της εγκληματικής οργάνωσης, που αποτελείτο από μέλη της Χρυσής Αυγής, παρέδωσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτ. Κουτζαμάνη, ο ανεισαγγελέας του ΑΠ, Χαρ. Βουρλιώτης.

Σύμφωνα με το πόρισμα, διευθύνων της οργάνωσης φέρεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Επίσης, στο πόρισμα περιγράφεται ότι έχουν διαπραχθεί και άλλες αξιόποινες πράξεις -εκτός της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης- όπως είναι αυτές του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της δωροδοκίας.

Δείτε όλες τις εξελίξεις στο news.gr