Τρία πιστόλια στο σπίτι του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου

Τρία όπλα βρέθηκαν στο σπίτι του αρχηγοπύ της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου κατά τη σύλληψη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατείχε τα όπλα παράνομα.

Συγκεκριμένα, ένα πιστόλι, ένα περίστροφο και μία κυνηγετική καραμπίνα είναι τα παράνομα όπλα, που βρέθηκαν στο σπίτι τού γγ της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου, στην Πεύκη.

Επίσης, στο σπίτι τού Ν. Μιχαλολιάκου βρέθηκαν πλήθος φυσιγγίων κυνηγετικών και πυροβόλων όπλων, 43.100 ευρώ και υπολογιστές και USB, που θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για διερεύνηση.

Σημειώνεται ότι από το πρωί ο κ. Μιχαλολιάκος βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και κρατείται μετά τη σύλληψη του στον 12ο όροφο.

Σημειώνεται ότι συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ αυτή την ώρα συγκεντρώνονται χρυσαυγίτες έξω από τη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εκδοθεί 36 εντάλματα σύλληψης μελών της ΧΑ αλλά και δύο αστυνομικών, από τα οποία έχουν εκτελεστεί 16.

Αυτή την ώρα συνεχίζονται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία οι συλλήψεις βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής, για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα από τις δικαστικές αρχές και τα οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- αφορούν σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Στο πόρισμα της εισαγγελίας βάσει του οποίου πραγματοποιούνται οι συλλήψεις περιγράφεται εγκληματική οργάνωση με ιεραρχία και δομή. Επικεφαλής φέρονται οι βουλευτές που ήδη έχουν πάρει το δρόμο για τη δικαιοσύνη, οι οποίοι κατηγορούνται ευθέως και με στοιχεία για συσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Η δομή φαίνεται να εξαπλώνεται σε ολόκληρη τη επικράτεια και η της εγκληματικής οργάνωσης αφορά αδικήματα και του κοινού ποινικού δικαίου από εκβιασμούς και προστασία μέχρι ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Όλες οι εξελίξεις στο news.gr