“Καλή αντάμωση στα γουναράδικα” και από τον Φαήλο Κρανιδιώτη

Ένα από τα επιχειρήματα με τα οποία ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης υποστήριξε πρόσφατα με θέρμη τη θέση του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στο “συνταγματικό τόξο”, προκαλώντας μάλιστα αντιδράσεις και εντός της Νέας Δημοκρατίας, ήταν η δήλωση βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι “θα ανταμωθούμε στα γουναράδικα”.

Όμως ο Βασίλης Διαμαντόπουλος δεν ήταν το μόνο πολιτικό πρόσωπο που έκανε αναφορά στα “γουναράδικα”, καθώς ένα κείμενο με την υπογραφή του υποψηφίου στις εκλογές του 2012 με τη Νέα Δημοκρατία και προσωπικού φίλου του κ. Σαμαρά, Φαήλου Κρανιδιώτη, καταλήγει στην ίδια ακριβώς φράση: “καλή αντάμωση στα γουναράδικα” !

Αναλυτικότερα, οι δύο τελευταίες παράγραφοι του άρθρου, που είναι ακόμα αναρτημένο στην ιστοσελίδα antinews.gr, με ημερομηνία ανάρτησης την 8η Οκτωβρίου του 2011, αναφέρουν:

“Το ξαναλέω, η βασική μας διαφορά με την αριστερά είναι πως εμείς πιστεύουμε στην εθνική και κοινωνική ενότητα, δεν επενδύουμε στο χάος, την προλεταριοποίηση των σημερινών νοικοκυραίων. Αυτή την κοινωνική συνοχή οφείλει να διαφυλάξει η παράταξη μας, μαζί όμως με την εθνική αξιοπρέπεια, μαζί με το ζητούμενο, τον ακρογωνιαίο λίθο της ύπαρξης μας, το διαχρονικό αίτημα του ελληνικού εθνικού κινήματος, που είναι η Ελευθερία. Όχι τα δανεικά, όχι τα spreads, όχι η βουλιμία γόνων κι εκλεκτών για εξουσία. Η Ελευθερία και μόνον η Ελευθερία, με κάθε τίμημα, όποιο κι αν είναι.

Την διαφύλαξη λοιπόν του Αντώνη Σαμαρά ως εθνική εφεδρεία για την 20η Φεβρουαρίου 2012 κι επέκεινα θα έπρεπε να την εύχονται κι οι πολιτικοί του αντίπαλοι κι οι ζοχαδιακοί και αλαζόνες εταίροι μας. Αλλιώς αδέρφια, καλή αντάμωση στα γουναράδικα…”.