Ο “κλαρινογαμπρός” και η “πολιτική τσατσά” της Χρυσής Αυγής !

“Κλαρινογαμπρό” χαρακτήρισε σε συνέντευξή του στο “ΒΗΜΑ FM” τον Ηλία Κασιδιάρη ο βουλευτής Δράμας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κυριαζίδης, ενώ για την Ελένη Ζαρούλια επέλεξε τον χαρακτηρισμό “πολιτική τσατσά” !

Αναφερόμενος στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, ο ο κ. Κυριαζίδης υποστήριξε πως όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου θα πρέπει να παραδεχθούν πως υπήρξε τεράστια ανοχή απέναντι στο φαινόμενο, και συνέχισε: “Είδαμε αυτήν την πολιτική τσατσά π.χ. να μπαίνει σε οικογενειακά ζητήματα με το παιδί του αντιπροέδρου της Βουλής, του κ. Δραγασάκη. Ή αυτόν τον κλαρινογαμπρό, τον κ. Κασιδιάρη, να αναφέρεται με ύβρεις κατά βουλευτών και κανείς να μην αντιδρά. Μιλάμε για αυτή, που παραιτήθηκε από βουλευτής για να αναλάβει η οικογένεια Μιχαλολιάκου τη διοίκηση της οργάνωσης. Έτσι δεν έγινε; Ή το βουλευτή Σερρών, που ανέλαβε ο μέλλων γαμπρός της και στη συνέχεια ορίστηκε ως μετακλητός στη Βουλή; Αυτοί είναι, που θέλουν να φέρουν νέα ήθη”.

Σύμφωνα με τον κ. Κυριαζίδη, δε θα ήταν αποτελεσματική μία ήπια αντίδραση απέναντι στη Χρυσή Αυγή, τους βουλευτές της οποίας χαρακτήρισε “θρασύδειλα ανθρωπάκια”. “Είδατε με πόση ευκολία αυτός ο κλαρινογαμπρός "έδωσε" στην ψύχρα το δολοφόνο. Τον πούλησε ! Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξαναγίνει αυτό, γιατί είναι θρασύδειλα ανθρωπάκια. Βρήκαν το κενό, που δημιουργήσαμε εμείς, και εκμεταλλεύονται την αδυναμία και το φόβο μας, να κυλά ο χρόνος”, ανέφερε.

Παράλληλα, ως πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο κ. Κυριαζίδης επεσήμανε πως “βάζοντας κάτω τον τρόπο λειτουργίας τους, όχι δύσκολα κανείς οδηγείται στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια εγκληματική οργάνωση και συμμορία”.