Καμμένος: Ναι σε όλες τις πρωτοβουλίες κατά των ναζιστών

Με κύριο αντικείμενο την αντιμετώπιση της ναζιστικής βίας συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών, υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων σήμερα το μεσημέρι.

Ο κ. Καμμένος κατέστησε σαφές στους βουλευτές του κόμματός του ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες “θα συμμετέχουν σε όλες τις πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του ναζιστικού φαινομένου και της βίας”.

Ο πρόεδρος του κόμματος, αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, επιτέθηκε στην κυβέρνηση με αφορμή τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι η εύρυθμη λειτουργία της Βουλής “απαιτεί να σταματήσει άμεσα η βιομηχανία πράξεων νομοθετικού περιεχομένου που επιβάλλει η τρόικα και να επανέλθει το κοινοβουλευτικό έργο, όπως προβλέπουν το Σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής”.

Τέλος, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του κόμματος για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο, καθώς και ο σχεδιασμός για τις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές.