Καμμένος: Ζητάνε αίτηση μετανοίας από τους εργαζομένους στην ΕΡΤ

Στήριξη από τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς της ΕΤ3 ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά τη σημερινή του επίσκεψη στα γραφεία της ΕΤ3, ώστε να μεταδοθεί η συνέντευξη Τύπου του κόμματος από το Βελλίδειο, στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καμμένος τόνισε πως οι απολύσεις στην ΕΡΤ είναι παράνομες, διότι “δεν έχουν επιδοθεί ως όφειλαν”, και πρόσθεσε ότι “αυτό το μόρφωμα το οποίο παρουσιάζεται ως Δημόσια Τηλεόραση από εμάς τουλάχιστον, δεν είναι νόμιμο”.

“Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα δεχθούν τη μετάδοση από το μόρφωμα της Δημόσιας Τηλεόρασης που λειτουργεί ουσιαστικά σαν ένας μηχανισμός του κλεισίματος του ματιού προς εργαζόμενους στην ΕΡΤ να κάνουν αίτηση μετάνοιας, αίτηση μετάνοιας που προβλέπεται μόνο από ολοκληρωτικά καθεστώτα σαν το σημερινό”, ξεκαθάρισε ακόμα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι βουλευτές Χρυσούλα – Μαρία Γιαταγάνα, Κώστας Γιοβανόπουλος, Γιάννης Δημαράς, Βασίλης Καπερνάρος, Νότης Μαριάς και Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ η αντιπροσωπεία της ΕΤ3 αποτελείτο από τους Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη, Ελευθερία Φαραντάκη, Χρήστο Γιαννούλη και Κυριακή Μάλαμα.