Έτοιμος για σύγκρουση με τον Α. Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κουβέλης

Έτοιμος για οριστική σύγκρουση με τον Αντ΄νη Σαμαρά, ανεξάρτητα από τις όποιες συνέπειες μπορεί αυτό να έχει, είναι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης. Ενδεικτικό του κλίματος είναι ότι ζήτησε τα ονόματα των γαλάζιων υπουργών που έχουν αθετήσει τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει έναντι του κ. Αντ. Μανιτάκη, δηλαδή τα ονόματα των υπουργών που δεν έδωσαν στοιχεία στον υπουργό Εσωτερικών για να γίνουν απολύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini.gr η κίνηση αυτή του προέδρου της ΔΗΜΑΡ προδίδει την αποφασιστικότητά του να δώσει άμεση και σκληρότατη απάντηση στη ΝΔ σε περίπτωση που η απογευματινή συνεδρίαση των τριών αρχηγών οδηγηθεί σε ναυάγιο και είναι χωρίς άλλο ενδεικτική του συγκρουσιακού κλίματος που επικρατεί ενόψει της σύσκεψης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές σε πρωινή άτυπη σύσκεψη στην Αγ. Κωνσταντίνου ο κ. Φώτης Κουβέλης δήλωσε εντονότατα ενοχλημένος από το γεγονός ότι πολλά δημοσιεύματα τον εμφανίζουν σήμερα ως τον μόνο αρχηγό που είναι αδιάλλακτος ενόψει της συνάντησης.

Σε διαρροές του Μαξίμου επίσης απέδωσαν στην ΔΗΜΑΡ και την προσπάθεια στοχοποίησης αλλά και απαξίωσης του κ. Αντ. Μανιτάκη εξ ού και ο κ. Κουβέλης θα θελήσει πιθανώς και σήμερα να καταδείξει ότι άλλοι υπουργοί -και κυρίως οι γαλάζιοι- είναι υπεύθυνοι για την μη εξεύρεση των 2000 εργαζομένων που έχει δεσμευθεί η χώρα να απολυθούν μέχρι τα τέλη του μηνός.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Κουβέλης διαβεβαίωσε τους συνεργάτες του ότι θα καταβάλει το απόγευμα κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η χώρα να μην οδηγηθεί στις κάλπες...