Καμμένος: Η κυβέρνηση θέλει να ξεπουλήσει τον ορυκτό πλούτο

Για ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου της χώρας κατηγόρησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Καμμένος πραγματοποιεί περιοδεία στη Μαγνησία, μαζί με τη βουλευτή του κόμματός του, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και αναφέρθηκε στις συναντήσεις του κ. Σαμαρά στη Φινλανδία.

"Την ίδια ώρα που αποδεικνύεται πλέον από τους πρωταγωνιστές που μας έβαλαν στο μνημόνιο ότι όλο αυτό έγινε προκειμένου να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες, την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός της χώρας από τη Φινλανδία θέλει να παραδώσει και τον ελληνικό ορυκτό πλούτο στη λεγόμενη ευρωπαϊκή οικογένεια. Εδώ γεννιέται ένα μεγάλο ερώτημα, ποιος θα προφυλάξει τα ελληνικά σύνορα; Η ανύπαρκτη ευρωπαϊκή άμυνα; Η άποψή μας και η ξεκάθαρη θέση μας είναι να σταματήσει τώρα το ξεπούλημα της χώρας, το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου της χώρας και το ξεπούλημα της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής περιουσίας, της δημόσιας και της ιδιωτικής, να φύγουν η ξένη τρόικα και οι υπάλληλοί της, της κυβέρνησης", δηλώνει ο κ. Καμμένος.

Εξάλλου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνδέουν τις συζητήσεις για το μέλλον του ελληνικού προγράμματος με συμψηφισμό των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων. "Η γερμανική κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί ότι με ψιχία και δήθεν «κούρεμα» του ελληνικού δημοσίου χρέους δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις υποχρεώσεις της να εξοφλήσει τις οφειλές της Γερμανίας προς την πατρίδα μας ύψους τουλάχιστον 162 δις ευρώ πλέον τόκων", δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς.