Ψηφίζουν την Κυριακή στο ΠΑΣΟΚ και πληρώνουν 2 ευρώ

Στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης θα ψηφίσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στις εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη των νέων Γραμματειών των οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ. Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7μ.μ. και όποιος ψηφίζει θα πληρώνει δύο ευρώ.

Αύριο, στις 11.15 το πρωί, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Νεάπολης-Συκεών και στις 12 το μεσημέρι θα μιλήσει για θέματα κοινωνικής πολιτικής στο πρώην δημαρχείο Νεάπολης.

Οι γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών, Α΄και Β΄Θεσσαλονίκης, του ΠΑΣΟΚ, Χρόνης Μακρίδης και Κώστας Πέικος, καθώς και ο υπεύθυνος για οργανωτικά θέματα στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία Χρήστος Παπαστεργίου έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη συμμετοχή υποψηφίων, λέγοντας πως στη μεγάλη πλειοψηφία τους δεν έχουν θητεύσει σε κομματικά όργανα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν στην Α΄Θεσσαλονίκης θα στηθούν 17 κάλπες στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, στα Διαμερίσματα Β',Γ', Δ΄, Ε΄, στην Τριανδρία, τους Αμπελόκηπους, τη Μενεμένη, την Καλαμαριά, τον Εύοσμο, τις Συκιές, τη Νεάπολη, τα Πεύκα, τον Άγιο Παύλο και τον Δήμο Παύλου Μελά.

Για τις 15 θέσεις στη Νομαρχιακή Επιτροπή έχουν κατατεθεί 29 υποψηφιότητες.

Στη Β΄Θεσσαλονίκης θα στηθούν τουλάχιστον 8 κάλπες, μία σε κάθε Καλλικρατικό Δήμο, και υπάρχουν 13 υποψήφιοι για τις 11-13 θέσεις στη Νομαρχιακή Επιτροπή.