Καμμένος: Δεν αποκλείονται πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο

Επαγρύπνηση ζήτησε από όλους τους βουλευτές του κόμματός του ο Πάνος Καμμένος στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, προειδοποιώντας ότι δεν αποκλείονται πρόωρες εκλογές μέσα στο φθινόπωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που από ανώτατη πηγή του κόμματος που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η εκτίμηση αυτή του κ. Καμμένου βασίζεται στην αδυναμία της κυβέρνησης να διαχειριστεί την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Ο κ. Καμμένος έκανε επίσης λόγο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για "δικαίωση από το δικαστήριο στην διαμάχη με τον Αντρίκο Παπανδρέου" και πρόσθεσε ότι "πλέον μιλάμε για ανάγκη εξεταστικής επιτροπής για το πως φτάσαμε στο Μνημόνιο".

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν ακόμα οι πολιτικές εξελίξεις, έγινε μια ανασκόπηση και εκτίμηση των δεδομένων που υφίστανται, και τέθηκε επί τάπητος η επικείμενη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, η οποία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, με αντικείμενο την εκλογή των θεσμικών οργάνων του κόμματος. Συζητήθηκαν εξάλλου και οργανωτικά θέματα, που αφορούν την ίδρυση γραμματειών του κόμματος στην επικείμενη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, καθώς και η συνεργασία που θα πρέπει να έχουν με την Κοινοβουλευτική Ομάδα για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.