Στη ΝΔ στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Επανεντάχθηκε στη Ν.Δ. ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής υπεύθυνος Συντονιστικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Αντώνης Φετλής, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Μηνά Σαμαντζίδη.

"Οι λόγοι της επιστροφής μου στη Ν.Δ. είναι απολύτως ιδεολογικοί. Σε καμία περίπτωση δεν με εκφράζει η εμμονή σε μια αντιμνημονιακή ρητορική χωρίς ουσιαστική αντιπρόταση ρεαλιστικής δράσης για την απαλλαγή της χώρας από τις συνέπειες της κρίσης εντός των ευρωπαϊκών δομών", δήλωσε ο κ. Φετλής, ενώ ο κ. Σαμαντζίδης τον καλωσόρισε στη Ν.Δ.

"Καπηλεύεται τίτλο και ιδιότητα που ποτέ δεν είχε"

Με καυστικό τρόπο σχολίασαν την αποχώρηση του κ. Φετλή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, τονίζοντας ότι ο χρόνος παραμονής του στο κόμμα ήταν τόσος "όσο σε μια στάση λεωφορείου" και κατηγορώντας τον ότι καπηλεύεται τίτλο και ιδιότητα που ποτέ δεν είχε στο κόμμα.

Σε σχετική ανακοίνωση, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφέρουν:

"Με χρόνο παραμονής στο κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τόσο όσο σε μία στάση λεωφορείου, ο κος Φετλής, αφού καπηλεύεται τίτλο και ιδιότητα που ποτέ δεν είχε, προσπαθεί με 'βαθυστόχαστη' πολιτική ανάλυση να δικαιολογήσει την επιστροφή του στις 'γενναιόδωρες' μνημονιακές αγκάλες του Κ. Βενιζέλου, Κουβέλη και Σαμαρά.

Η Ελλάδα της εξαθλίωσης, της υποταγής, της ανεργίας, της μετανάστευσης, των συσσιτίων και των αυτοκτονιών, απαντάνε και φωνάζουν την αλήθεια.

Τίποτε τόσο ασήμαντο δεν μπορεί να μας σταματήσει !!!

Γνωρίζουμε αυτό που δεν άντεξε ο μέχρι χθές οπαδός του Πάνου Καμμένου ότι :

'Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία'".