Άδωνις: Η Κωνσταντοπούλου έχει τσακωθεί μέχρι και με τον καφετζή

Σφοδρή επίθεση εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, με αφορμή τα χθεσινά έκτροπα στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως για τα έκτροπα αυτά δεν ευθύνονται το ίδιο όλα τα μέλη της επιτροπής, ξεχωρίζοντας τις συμπεριφορές της Ζωής Κωνσταντοπούλου, καθώς και του Ηλία Κασιδιάρη και επισημαίνοντας πως στη βραδινή συνεδρίαση της επιτροπής, που οι δύο αυτοί βουλευτές έλειπαν, δε σημαιώθηκε κανένα απρόοπτο.

"Προφανώς η κ. Κωνσταντοπούλου έχει πρόβλημα συμπεριφοράς, δεν μπορεί να σεβαστεί κανέναν άλλο", υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως "κανένας δεν μπορεί να αντέξει στην ίδια αίθουσα μαζί της και να μη σπάσουν τα νεύρα του".

"Η Κωνσταντοπούλου έχει τσακωθεί μέχρι και με τον καφετζή", σχολίασε ακόμα.

Άφησε μάλιστα αιχμές για τη μεταχείριση της οποίας τυγχάνει η κ. Κωνσταντοπούλου από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. "Ο κ. Τσίπρας έχει δεσμεύσεις στην οικογένεια Κωνσταντοπούλου", τόνισε, υπενθυμίζοντας την τοποθέτηση του Νίκου Κωνσταντόπουλου ως επικεφαλής της "ομάδας σοφών" του ΣΥΡΙΖΑ. Αιχμές άφησε όμως και για τη στάση του κ. Κασιδιάρη, για τον οποίο σημείωσε πως "ψηφίζει θετικά σε ό,τι λέει η Κωνσταντοπούλου".

Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε ακόμα τη θέση του ότι θα έπρεπε οι συνεδριάσεις της επιτροπής να προβάλλονται από το κανάλι της Βουλής, ώστε να καταστεί σαφές σε όλους το ποιοι βοηθούν στην πρόοδο των ερευνών και ποιοι θέτουν συνεχώς εμπόδια.