ΣΥΡΙΖΑ: Κωμική η επικοινωνιακή διαχείριση της επίσκεψης Ολάντ

"Στα όρια του κωμικού κινείται πλέον η Κυβέρνηση" σύμφωνα με κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λόγο της απέλπιδας προσπάθειάς της να εμφανίσει πάση θυσία μια θετική εικόνα σε αντιπαραβολή με τη ζοφερή πραγματικότητα των πολιτών.

"Τα επικοινωνιακά τερτίπια Κεδίκογλου με αφορμή την επίσκεψη Ολάντ τα λένε όλα", έλεγε πριν από λίγο κορυφαίο στέλεχος του κόμματος.

"Ξεσήκωσαν ολόκληρο μηχανισμό στην κρατική τηλεόραση για να μας δείξουν τον Ολάντ να εκφράζει τη λύπη του για την κατάσταση των Ελλήνων πολιτών και φυσικά στο περιθώριο να μας πουλήσεις και μερικά όπλα κατά την πάγια τακτική των "φίλων", εταίρων και δανειστών μας", συνέχισε το ίδιο στέλεχος.

"Την ίδια βέβαια ώρα η καταστολή συνεχίζεται με αμείωτη ένταση σε όποιο σημείο της χώρας κάποιος πολίτης τολμήσει να αμφισβητήσει τις επιλογές της Κυβέρνησης και των επιχειρηματικών συμφερόντων που τη στηρίζουν" λένε στην Κουμουνδούρου.

Σήμερα τη σκυτάλη παίρνει η γενική απεργία και φυσικά η απεργιακή διαδήλωση όπου θα δώσει το παρόν και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Άλλωστε η Κουμουνδούρου από την πρώτη στιγμή έχει δηλώσει ότι το βάρος της θα πέσει στους κοινωνικούς αγώνες και τα μεγάλα προβλήματα των εργαζομένων. Μέσω της  σημερινής κινητοποίησης, επιδίωξη των επιτελών του κόμματος είναι να εκδηλωθεί ένα νέο μεγάλο κύμα αντίδρασης απέναντι στους συγκυβερνώντες και στο τρίτο μνημόνιο το οποίο μπορεί και πρέπει, λένε να οδηγήσει, ακόμη και στην απώλεια στήριξης της Κυβέρνησης.