Έκπληξη Τσίπρα με “άνοιγμα” στους “καραμανλικούς” της ΝΔ

Σε ένα διαρκές "φλερτ" με τους "καραμανλικούς" της ΝΔ βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, σε σημείο ορισμένοι να λένε ότι αν ποτέ η Συγγρού αποκτήσει συνιστώσες, μία από αυτές θα είναι οι "φίλοι του Αλέξη Τσίπρα".

Το τελευταίο διάστημα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει "ανοίγματα" στην "καραμανλική πτέρυγα" και συνεχίζει την ίδια τακτική, καθώς όχι μόνο θα δώσει το "παρών" σε εκδήλωση του Ιδρύματος "Κωνσταντίνος Καραμανλής", αλλά πληροφορίες λένε ότι ζήτησε να είναι και ομιλητής.

Η εκδήλωση με θέμα "Κωνσταντίνος Καραμανλής, τότε και τώρα. Δημοκρατία, Οικονομία, Πολιτισμός και Ευρώπη" θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής. Ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Π. Μολυβιάτης, προσκάλεσε και τον Αλ. Τσίπρα, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση και θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση του Ιδρύματος.

Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα ο κ. Τσίπρας έχει προχωρήσει σε διαχωρισμό της σημερινής ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, στην οποία βλέπει στροφή στην ακροδεξιά, με αυτή του Κώστα Καραμανλή, αλλά και του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση του Ιδρύματος "Κωνσταντίνος Καραμανλής" θα μιλήσουν επίσης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης και ο πρώην πρωθυπουργός Π. Πικραμμένος, ενώ παρών θα είναι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας.