Παπαδημούλης εναντίον Μέργου για τις 3 δουλειές που έγιναν 2

Την αντίδραση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργου Μέργου, προκάλεσε ένα tweet του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, με το οποίο τον κατηγορούσε ότι παίρνει τρεις μισθούς.

Το tweet του κ. Παπαδημούλη ήταν το εξής:

Απαντώντας στον κ. Παπαδημούλη, ο Γιώργος Μέργος ξεκαθαρίζει ότι δεν παίρνει τρεις μισθούς, αλλά δύο, καθώς από τις 17 Ιουλίου δε λαμβάνει μισθό από το Πανεπιστήμιο, κάνοντας λόγο για “λαϊκίστικες και παραπλανητικές επιθέσεις” εις βάρος του.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του ο κ. Μέργος αναφέρει:

“Για δεύτερη συνεχή ημέρα γίνομαι στόχος λαϊκίστικων και παραπλανητικών επιθέσεων. Σήμερα, κάποιοι, και συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Παπαδημούλης “ανακάλυψε” ότι εισπράττω τρεις μισθούς, χρίζοντάς με έτσι με πολυθεσίτη.

Για την ενημέρωσή του, αλλά και όποιου ενδιαφερόμενου, από τις 17 Ιουλίου που ορίστηκα Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Οικονομικών, δεν λαμβάνω το μισθό μου από το Πανεπιστήμιο, αφού υπάρχει αναστολή των καθηγητικών μου καθηκόντων.

Η μοναδική αμοιβή μου από τον Ιούλιο του 2012 είναι ο μισθός του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών και η αποζημίωση ως ο εκπρόσωπος του Υπουργείου στο γενικό συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, όπως ο νόμος ορίζει, και όπως άλλωστε και ο προκάτοχός μου Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου ελάμβανε”.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με νέο tweet, στο οποίο σχολιάζει: