ΧΑ: Άθλια επίθεση λάσπης τα περί δεξίωσης Γερμανών νεοναζί

“Άθλια επίθεση λάσπης” από “ το ξεφτιλισμένο σύστημα των εγχώριων ΜΜΕ” χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και ήθελαν τη Χρυσή Αυγή να κάνει “δεξίωση” σε Γερμανούς νεοναζί μέσα στην ελληνική Βουλή.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής ο εκπρόσωπος της, κ. Κασιδιάρης:

“Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου επικοινώνησαν μαζί μας δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι και ζήτησαν συνέντευξη από εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Το αίτημά τους έγινε δεκτό και το απόγευμα ήλθαν στη βουλή, όπως ακριβώς έχει γίνει και με Ελβετούς, Σουηδούς, Ιταλούς, Ισπανούς, Νορβηγούς, ακόμα και Ιάπωνες, αλλά και με συνεργείο της αλβανικής τηλεόρασης. Η μόνη φορά που αρνηθήκαμε συνέντευξη σε ξένο μέσο ήταν όταν είχαν έλθει πάλι Γερμανοί, της εφημερίδας "Die Zeit". Ο λόγος ήταν πως στην ομάδα τους συμμετείχε Τουρκάλα δημοσιογράφος.

Αφού έγινε η συνέντευξη, που εξελίχθηκε σε συζήτηση, και βγάλαμε τις επίμαχες φωτογραφίες, ο ένας εκ των δύο Γερμανών με ενημέρωσε ότι είναι και εκλεγμένος σε κάποιο τοπικό κοινοβούλιο της χώρας του. Τον ρώτησα ποια είναι η θέση του κόμματός του για τους Έλληνες και μου απάντησε πως θαυμάζουν τον ελληνικό πολιτισμό και θεωρούν τους Έλληνες που ζουν στην Γερμανία ισότιμους με αυτούς πολίτες. Επίσης το κόμμα του υποστηρίζει ξεκάθαρα τις ελληνικές θέσεις σε Κυπριακό, Αιγαίο, ΑΟΖ και Μακεδονικό, ενώ τίθενται φανατικά ενάντια στην ένταξη της τουρκίας στην Ε.Ε. Κάπου εκεί τελείωσε η όποια επαφή μας.”

Ενώ κάνει επίθεση προς τους δημοσιογράφους που μετέδωσαν τις σχετικές ειδήσεις αναφέροντας ότι “οι άνθρωποι είναι καλύτερο να παρατήσουν τη δημοσιογραφία (αν πιστεύει πλέον κανείς ότι είναι δημοσιογράφοι και όχι άθλιοι προπαγανδιστές) και να ασχοληθούν με το αστυνομικό μυθιστόρημα”.