Καμμένος: Άλλα έλεγε ο Βενιζέλος το 2006 για την επιστράτευση

Σε μία πρόταση νόμου που είχε καταθέσει το 2006 ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, από κοινού με έντεκα ακόμα τότε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και οι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Εύη Χριστοφιλοπούλου, αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος σε ομιλία του στη Σαλαμίνα.

Στην εν λόγω πρόταση, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ χαρακτήριζαν “αδικαιολόγητες” τις πολιτικές επιστρατεύσεις, ακόμα κι αν υπάρχει απόφαση δικαστηρίου που κηρύσσει μία απεργία παράνομη και καταχρηστική.

“Ο άλλοτε λαλίστατος κ. Βενιζέλος προσπαθεί να παραστήσει τον ανήξερο στο θέμα των επιστρατεύσεων, πιστός ως φαίνεται στη γενικότερη συμφωνία της ομερτά που έχει συνάψει με τους κ. κ. Σαμαρά-Κουβέλη υπό την κηδεμονία της Τρόϊκα και των τοκογλύφων, τώρα που τον φέρνουμε αντιμέτωπο με τον ίδιο του τον εαυτό, θα ανοίξει το στόμα του να πάρει θέση;”, σχολίασε ο Πάνος Καμμένος, που απηύθυνε τα εξής ερωτήματα προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ:

“- Τι έχει να πει τώρα ο κ. Βενιζέλος;

- Εμμένει σε ότι έχει γράψει και υπογράψει εφτά χρόνια πριν και αν ναι, γιατί δεν βάζει βέτο στον κυβερνητικό του συνέταιρο κ. Σαμαρά;

- Ή μήπως ως πολιτικός Ιανός, σήμερα που συγκυβερνά, τα αλλάζει και θεωρεί τις επιστρατεύσεις σωστές;”