Άδωνις: Αν έμπαιναν κάμερες θα γελούσε η υφήλιος για 70 χρόνια

Την αντίθεσή του στο αίτημα του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, να μπουν οι κάμερες μέσα στην αίθουσα εξέφρασε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα FM” ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

“Φαντάσου να είχαμε βιντεοσκόπηση χθες και να έβλεπε ο κόσμος τη σκηνή που σπάει το δάχτυλό του ο άνθρωπος”, ανέφερε σχετικά ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον τραυματισμό του Βασίλη Καπερνάρου, και πρόσθεσε: “Θα γελούσε η υφήλιος για 70 χρόνια”.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πρότεινε αντίθετα να γνωστοποιηθούν τα πρακτικά της Επιτροπής, ενώ απέρριψε τις κατηγορίες περί συγκάλυψης που ακούστηκαν κατά τη χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση. “Εγώ δεν τα ανέχομαι αυτά που λέει ο κ. Καπερνάρος. Δεν υπάρχει καμία προσπάθεια συγκάλυψης”, ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργιάδης, και εξήγησε: “Μόνοι μας είπαμε πως ο μάρτυρας είναι σημαντικός, όπως ο κ. Ηλ. Πλασκοβίτης. Άρα, πού τον εμποδίσαμε να κάνει κάποια ερώτηση; Του έκανε ερωτήσεις για μιάμιση ώρα. Μένω έκπληκτος με αυτά που λέει. Είναι μια συνεδρίαση στην οποία έχουμε ανθρώπους που εξαντλούν τις βιολογικές ανάγκες, όχι μόνο των μαρτύρων, αλλά και της επιτροπής, οι οποίοι νομίζουν ότι κατέχουν την αλήθεια και ότι όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να τους φιμώσουν. Τους παρακαλώ όλους τους συναδέλφους να σταματήσουν αυτές τις γελοίες κατηγορίες περί φιμώσεως. Ο ελληνικός λαός, που επέλεξε αυτές τις καινούριες δυνάμεις θα έρθει να ασκήσει κριτική σε εμάς, γιατί αυτές οι δυνάμεις που επέλεξε κάνουν όλη την ημέρα σόου και καυγάδες;”.

Αναφερόμενος μάλιστα στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο βουλευτής της ΝΔ σχολίασε: “Αν είχαμε βγάλει πρόεδρο την κ. Κωνσταντοπούλου θα μας είχε κλείσει όλους φυλακή. Το όνειρό της είναι αυτό. Είναι γεννημένη εισαγγελεύς η γυναίκα, δεν ξέρω γιατί έγινε βουλευτής ή δικηγόρος”.