Στους οικονομικούς εισαγγελείς ο Τέρενς Κουίκ

Στο γραφείο των Οικονομικών Εισαγγελέων κ.κ. Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη προσήλθε ο Τέρενς Κουίκ και κατέθεσε  που έχουν σχέση με την υπόθεση της αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ επί Προεδρίας Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος και διώκεται για κακουργηματικές πράξεις.

Στα έγγραφα περιλαμβάνεται όλη η κοινοβουλευτική αλληλογραφία του Τέρενς Κουίκ με τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, η απάντηση του Ανδρέα Γεωργίου σε Ερώτηση που υποβλήθηκε από τον Τέρενς Κουίκ και δύο εκθέσεις της καθηγήτριας Ζωής Γεωργαντά.
 

 Μετά την κατάθεση των εγγράφων, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε: "Είχα την υποχρέωση να παραδώσω στη Δικαιοσύνη όλο το φάκελο με τα έγγραφα που έχω συγκεντρώσει από την κοινοβουλευτική μου ενασχόληση με την υπόθεση της αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ. Τον παρέδωσα στους δύο Οικονομικούς Εισαγγελείς κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη οι οποίοι εκπροσωπούν επάξια και το μόνο κομμάτι που έχει μείνει όρθιο σε αυτό τον τόπο, την Ελληνική Δικαιοσύνη. Από τα έγγραφα αυτά προκύπτει ότι και ο ηχηρός τρόπος με τον οποίο ο Υπουργός Οικονομικών Ιωάννης Στουρνάρας, αποφεύγει να πάρει θέση για τον υπό κατηγορία Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου".