Νέα στοιχεία και τα πρακτικά για τα CDS από τον Π. Καμμένο

Νέα στοιχεία για την υπόθεση των CDS, την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου και την εμπλοκή επιχειρηματιών σε σχέση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που προκύπτουν από την διαδικασία συζήτησης της αγωγής του Αντρίκου Παπανδρέου κατά του Πάνου Καμμένου, καθώς και αποδεικτικά στοιχεία “για τον δόλιο τρόπο υπαγωγής της χώρας στα μνημόνια”, κατέθεσε στους οικονομικούς εισαγγελείς ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του.

“Παρέδωσα νέα στοιχεία σε σχέση με παράνομους δανεισμούς εταιρειών, διαδρομή χρήματος σε εξωχώριες εταιρείες, σε συνδυασμό με την υπό διερεύνηση υπόθεση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου”, τόνισε ο κ. Καμμένος, και πρόσθεσε: “Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς συσχέτισαν πλέον την υπόθεση των CDS με το Τ3-Τ10, δηλαδή την επιμήκυνση του χρονικού διαστήματος των συναλλαγών, που διευκόλυνε στις συναλλαγές τους κερδοσκόπους και καταγγέλθηκε τότε από την Βάσω Παπανδρέου και άλλους βουλευτές”.

Ο κ. Καμμένος υπενθύμισε ακόμα ότι όλα αυτά έγιναν κατά την ίδια περίοδο που ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ κατηγορείται ότι αλλοίωσε τα στατιστικά στοιχεία της χώρας και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι “η ελληνική Δικαιοσύνη θα προχωρήσει στην διερεύνηση αυτού του τεράστιου σκανδάλου το οποίο είναι σε άμεσο συνδυασμό με την δόλια οδήγηση της χώρας στον μηχανισμό στήριξης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο”.

Εξάλλου, στη δημοσιότητα δόθηκαν τα απομαγνητοφωνημένα της συνεδρίασης του πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών, όπου συζητήθηκαν οι αγωγές του Αντρίκου Παπανδρέου κατά του Πάνου Καμμένου για τα CDS.