Παυλόπουλος: Να γίνει πράξη η εξεταστική για το μνημόνιο

Να γίνει πράξη η προεκλογική δέσμευση της ΝΔ για μία και μόνη εξεταστική για το μνημόνιο ζήτησε ο Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στον realfm και αναφερόμενος στην άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ.

"Νομίζω πως η δίωξη σε βάρος του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ σε συνδυασμό με τη δικογραφία που έχει έρθει στη βουλή για την υπόθεση Ρουμελιώτη  επιτείνει απλώς την ανάγκη εκπλήρωσης των προεκλογικών μας δεσμεύσεων. Αυτές δηλαδή που έχουμε αναλάβει έναντι του ελληνικού λαού", τόνισε ο κ. Παυλόπουλος.

Και πρόσθεσε: "Ο πρωθυπουργός έχει την απόλυτη ευχέρεια των κινήσεων, όπως το είπαμε άλλωστε όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει σχετική πρόταση, να επιλέξει το χρόνο στον οποίο θα έλθει το ζήτημα αυτό. Νομίζω όμως ότι η έρευνα η οποία θα γίνεται και για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ θα βοηθήσει ώστε όταν θα έλθει η ώρα της εξεταστικής επιτροπής να έχουμε καλύτερη εικόνα έτσι ώστε τα πράγματα να γίνουν όπως ακριβώς πρέπει. Εδώ δεν είναι ότι κυνηγάει κανείς ανθρώπους, δεν είναι κυνήγι μαγισσών όλη αυτή η υπόθεση, αλλά είναι απόλυτη ανάγκη να ξέρει ο ελληνικός λαός τι ακριβώς συνέβη".