Σκληρή γλώσσα από τον υπουργό Υγείας προς την αντιπολίτευση

Ανέβασε τους τόνους στη Βουλή ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, απευθυνόμενος προς την αντιπολίτευση με αφορμή χαρακτηρισμού όπως “κατάπτυστο νομοσχέδιο”, “χούντα”, “συμμορία”, “θα λογοδοτήσουν όσοι ψηφίσουν υπέρ”, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών.

“Είναι αισχρή αναίδεια να αποκρύπτετε την αλήθεια”, δήλωσε απευθυνόμενος στα έδρανα της αντιπολίτευσης ο υπουργός Υγείας και κατήγγειλε όσους θέλουν να κρατήσουν την Ελλάδα δέσμια και έχουν μετατρέψει στοιχεία όπως η βία, το μίσος, οι απειλές και οι προπηλακισμοί σε τρόπο άσκησης πολιτικής.

“Η Ελλάδα δεν μπορεί να επιστρέψει εκεί από όπου άλλοι λαοί δραπέτευσαν. Από όλα αυτά που χρέωσαν γενιές ολόκληρες και σήμερα δεν μπορείτε να καταθέσετε ένα επιχείρημα, με στόχο να κερδίσετε πρόσκαιρη επιρροή”, τόνισε ο κ. Λυκουρέντζος, και αναρωτήθηκε αν αυτός ο ιδεολογικός εξοπλισμός είναι η συμβολή τους στην πατρίδα.

“Δραπετεύετε από την ευθύνη και δεν μας λέτε πώς θα εξευρεθούν οι πόροι. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απάτη απέναντι στον ελληνικό λαό. Αυτές οι έξαλλες τοποθετήσεις. Αιδώς Αργείοι! Σας το λέμε χωρίς να απειλούμε”, σχολίασε.