Γ. Καμίνης: Δε θα με τρομοκρατήσουν, εκπροσωπώ τους δημότες

Λεκτική επίθεση με ύβρεις και απειλές από ομάδα 15 νεαρών δέχθηκε απόψε, παρουσία της οικογένειάς του, στην Τεχνόπολη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. 

Οι νεαροί φώναζαν συνθήματα, όπως "Η Αμαλία θα γίνει ο τάφος σου Καμίνη", γεγονός που πιθανόν να συνδέεται με πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου υπέρ της επέμβασης στη Βίλα Αμαλία.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο Γιώργος Καμίνης είπε ότι βρισκόταν με τη σύζυγο και τα δύο κοριτσάκια του, 7 και 2,5 ετών στην Τεχνόπολη και εκεί που προχωρούσαν να πάνε στο αυτοκίνητο, εμφανίστηκε ομάδα 15 ατόμων. Ακολούθησε έντονος λεκτικός προπηλακισμός: "Μου είπαν ότι είμαι χαφιές του Δένδια, ότι δεν θα μπορώ να ξανακυκλοφορήσω ελεύθερος μόνος μου", είπε ο δήμαρχος Αθηναίων.

"Έχω υποχρέωση να προασπιστώ τη νομιμότητα προς πάσα κατεύθυνση. Δεν πρόκειται να υποκύψω σε οποιαδήποτε τρομοκρατία. Κυκλοφορώ σε όλη την πόλη, δεν πρόκειται να με τρομοκρατήσουν. Εκπροσωπώ τους ανθρώπους της Αθήνας, τους δημότες της Αθήνας…", πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κ. Καμίνης. «Ας μου ρίξουν και γιαούρτια, αλλά δεν πρόκειται να κρυφτώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.