Νέα καταγγελία από το ΚΚΕ για “περίεργες” συνακροάσεις

"Επανειλημμένες οχλήσεις" στο τηλεφωνικό κέντρο του καταγγέλλει το Κομμουνιστικό Κόμμα

Μία ακόμα καταγγελία για τηλεφωνικές συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων τα τηλεφωνικά κέντρα της ΝΔ και της Ένωσης Κεντρώων, έρχεται από το ΚΚΕ, τέσσερις μήνες μετά την πρώτη καταγγελία του κόμματος που είχε προκαλέσει σάλο και είχε οδηγήσει στη διενέργεια κατεπείγουσας εισαγγελικής έρευνας.

Όπως είχε καταγγείλει την 1η Δεκεμβρίου του 2016 το ΚΚΕ, “τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο, τρίτο «κέντρο»”.

Με σημερινή του ανακοίνωση, το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι σήμερα, 5 Απριλίου, “παρατηρήθηκαν νέες επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων τα τηλεφωνικά κέντρα της ΝΔ και της Ένωσης Κεντρώων”.

Το ΚΚΕ στην ανακοίνωσή του καταγγέλλει το γεγονός και διαμαρτύρεται για την απαράδεκτη, όπως τη χαρακτηρίζει, καθυστέρηση -επί 4 και πλέον μήνες- της έκδοσης πορίσματος για την προηγούμενη καταγγελία του.

“Η κυβέρνηση και οι αρμόδιες αρχές οφείλουν άμεσα να ερευνήσουν σε βάθος και το νέο αυτό σοβαρό γεγονός και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ώστε να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι, πράγμα που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα”, υπογραμμίζει το ΚΚΕ, προσθέτοντας ότι με αφορμή το νέο κρούσμα, ενημέρωσε ήδη τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά, τους υπεύθυνους των υπόλοιπων κομμάτων, που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα, καθώς επίσης και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών και τον Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.