“Τα νέα εργασιακά θα είναι τόσο καλά που θα χαιρόμαστε να τα ψηφίζουμε”

Αισιοδοξία για θετική κατάληξη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Θετικές εξελίξεις στα εργασιακά περιμένει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος μάλιστα εκτίμησε ότι θα νομοθετηθούν με χαρά.

«Ο κύριος όγκος των συμφωνηθέντων θα ψηφιστεί αφού θα έχουμε στα χέρια μας τη συνολική συμφωνία» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στο Star και εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για θετική κατάληξη στα εργασιακά.

Εκτίμησε ότι αναμένει θετική κατάληξη στο θέμα των εργασιακών μετά τις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού στο θέμα αυτό. «Μετά τη Ρώμη, τις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού και τη στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της Συνόδου, όπως των κ. Γιούνκερ, Τουσκ, Τζεντιλόνι, τη στάση του τους σοσιαλιστικού κόμματος έχει δημιουργηθεί πολιτικός συσχετισμός που θα οδηγήσει σε θετική κατάληξη το θέμα των εργασιακών», ανέφερε.

«Τα εργασιακά θα είναι τόσο θετικά που θα χαρούμε να τα νομοθετήσουμε» είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι πρέπει να περιμένουμε τη συνολική συμφωνία που όπως είπε «μένει να δούμε αν θα γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις των δανειστών ότι θα καταλήξουμε την 7η Απριλίου» πρόσθεσε.