Παράθυρο για νέο κόμμα από τον Χρ. Ζώη

Στις διεργασίες που σημειώνονται στο χώρο της λαϊκής δεξιάς με στόχο τη δημιουργία κόμματος αναφέρθηκε ο Χρήστος Ζώης που πρόσφατα αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχαν χθες στελέχη και βουλευτές σε ταβέρνα στο Μοναστηράκι σημείωσε: "Συμφωνήσαμε ότι θα ξαναβρεθούμε, θα συζητήσουμε, θα δούμε πώς αντιλαμβάνεται ο κόσμος αυτές τις κινήσεις και αν υπάρχει χώρος να διατυπώσουμε πιο οργανωμένα τις απόψεις μας. Και θα το κάνουμε".

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμαfm επεσήμανε: "Βρεθήκαμε για να αποχαιρετιστούμε, για να ευχηθούμε ο ένας στον άλλο, για να κάνουμε έναν απολογισμό των όσων ζήσαμε. Τους ρόλους για τον καθένα μας τους προσδιορίζει και τους αποδίδει η κοινωνία. Δεν είμαι σε θέση να σας πω τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε, αλλά το ενδιαφέρον για τη χώρα μας είναι γνήσιο. Είναι αυτό που μας οδήγησε πέρυσι να έχουμε μια κορυφαία διαφωνία και να πληρώσουμε το κόστος αυτής της διαφωνίας με τον κ. Σαμαρά. Επομένως, δικαιούμαστε να έχουμε άποψη και την επόμενη μέρα και να προσπαθούμε να δούμε πώς μπορούμε να παρέμβουμε στις εξελίξεις. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τα δικά μας θέλω, αλλά και με τα θέλω της κοινωνίας".