Ξεκινά την Παρασκευή η Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της Λαϊκής Ενότητας

Οι εργασίες της συνδιάσκεψης θα πραγματοποιηθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

«Με αισιοδοξία, δύναμη, επιμονή και θέληση», ξεκινούν την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στις 3.00 μ.μ., οι εργασίες της Ιδρυτικής Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της Λαϊκής Ενότητας.

Η έναρξη της συνδιάσκεψης θα γίνει με χαιρετισμούς από κόμματα και οργανώσεις «του αντιμνημονιακού τόξου», και στις 7.00 μ.μ. θα συνεχιστεί με την πολιτική ομιλία από τον επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Έπειτα από μια μεγάλη περίοδο εξαιρετικά περιεκτικού και γόνιμου διαλόγου, όχι μόνο στο εσωτερικό μας, αλλά και με τις ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις, μέλη από όλες τις γωνιές της χώρας, θα αποφασίσουμε από κοινού για το παρόν και το μέλλον μας, τον αντιμνημονιακό αγώνα, την Αριστερά που εμείς θέλουμε και οραματιζόμαστε, το κίνημα και το ριζοσπαστικό-εναλλακτικό σχέδιο ανατροπής», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ, δίνοντας το στίγμα της συνδιάσκεψης.

Οι εργασίες της ιδρυτικής συνδιάσκεψης της ΛΑΕ, που θα πραγματοποιηθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αναμένεται να ολοκληρωθούν την Κυριακή 26 Ιούνη, με τις ψηφοφορίες για την έγκριση των σχεδίων κειμένων των θέσεων, της πολιτικής απόφασης και του κανονισμού λειτουργίας, και την εκλογή του Πολιτικού Γραφείου.