Προσωρινή… αποβολή στον Άδωνι από τη συζήτηση για το ασφαλιστικό

Άναψαν τα πνεύματα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης

Στο “κόκκινο” ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη συζήτηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στις επιτροπές της Βουλής, όταν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης άφησε αιχμές κατά του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, χωρίς να τον κατονομάσει, για το γεγονός ότι στο παρελθόν “μεταπήδησε” από το ΛΑΟΣ στη Νέα Δημοκρατία.

Η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν έντονη, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να ρωτά φωνάζοντας (εκτός μικροφώνου) τον αναπληρωτή υπουργό αν ισχύει το ίδιο και για τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο.

Οι φωνές από την πλευρά του Αδ. Γεωργιάδη συνεχίστηκαν, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της επιτροπής Νίκος Μανιός να τον απειλήσει με αποβολή από τη συνεδρίαση, ενώ όταν ούτε και τότε ηρέμησε, του είπε: “Περάστε έξω να ηρεμήσετε. Περάστε έξω για δυο λεπτά, να ηρεμήσετε γιατί δημιουργείτε συνέχεια εντάσεις. Κανείς άλλος δεν το κάνει αυτό”.

Ο κ. Γεωργιάδης, ωστόσο, συνέχισε να φωνάζει και έτσι ο κ. Μανιός επανήλθε λέγοντας: “Μην υποχρεώσετε τον προεδρεύοντα να κάνει κανέναν χαρακτηρισμό. Δεν θα μου υποδείξετε τι θα κάνω”.