Αποθέωσε Καραμανλή, Σαμαρά και Μεϊμαράκη ο Μητσοτάκης στο συνέδριο

Παρουσία του επίτιμου προέδρου Κ.Μητσοτάκη, ο νέος πρόεδρος ανέβηκε συγκινημένος στο βήμα

Παρουσία του επίτιμου προέδρου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο νέος πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβηκε συγκινημένος στο βήμα του 10ου τακτικού συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, για την εναρκτήρια ομιλία του.

Συγκινημένος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην οικογένεια του. «Είχα την τύχη και το προνόμιο να μεγαλώσω σε μια σπουδαία πολιτική οικογένεια που έχει γράψει την δική της ιστορία», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στους πρώην πρωθυπουργούς του κόμματος, Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά, που βρέθηκαν εκεί για να τον ακούσουν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε με τα θερμότερα λόγια την συμβολή των δύο αντρών στην ιστορία του κόμματος αλλά και της χώρας. 

Παράλληλα μνημόνευσε ξεχωριστά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος όπως είπε «ανέλαβε το κόμμα σε μια κρίσιμη στιγμή και κράτησε όρθια τη ΝΔ». 

Το παρών κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου έδωσαν επίσης η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς και πολλά ακόμη «δυνατά» ονόματα από το στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, Νίκος Δένδιας, Γιάννης Πλακιωτάκης και Κωστής Χατζηδάκης.