Απίστευτος διάλογος στη Βουλή: “Τι με κοιτάς, σ’αρέσω;”, “Ρε άντε γ…ου!”

Παραλίγο να έρθουν στα χέρια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Ένα απίστευτο περιστατικό μεταξύ δύο βουλευτών σημειώθηκε στο περιστύλιο της Βουλής, την ώρα που στην Ολομέλεια ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Μουμουλίδη.

Αφορμή για τον τσακωμό ήταν… ένα άγριο βλέμμα που έριξε ο Γιάννης Μανιάτης στον κ. Μουμουλίδη, την ώρα που ο τελευταίος είχε μια λεκτική διαμάχη με την Εύη Χριστοφιλοπούλου, όπως μετέδωσε ο Alpha.

Την ώρα που οι δύο άντρες έβγαιναν προς το περιστύλιο, ο κ. Μουμουλίδης πλησίασε τον κ. Μανιάτη και του ζήτησε το λόγο, λέγοντάς του: “Γιατί με κοιτάς; Δεν θα με ξανακοιτάξεις εμένα έτσι”.

“Τι μας λες ρε που θα μας πεις και πώς θα σε κοιτάμε”, ήταν η αντίδραση του κ. Μανιάτη. Στο σημείο εκείνο οι δύο βουλευτές πλησίασαν ο ένας τον άλλο, κάνοντας όσους βρίσκονταν γύρω να πιστέψουν πως θα πιαστούν στα χέρια.

Ο διάλογος έγινε πιο έντονος. “Θα με ξανακοιτάξεις έτσι μόνο αν σου αρέσω”, είπε ο κ. Μουμουλίδης για να πάρει την απάντηση από τον κ. Μανιάτη: “Άντε ρε γ...ου!”.