Δικαιώθηκε ο Σφακιανάκης – Δεν φεύγει από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Έγινε δεκτή η προσφυγή του

Δεν φεύγει τελικά ο υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η μετακίνηση του κ. Σφακιανάκη ακυρώθηκε καθώς, όπως ανακοίνωσε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, "έγινε δεκτή η προσφυγή του υποστρατήγου Σφακιανάκη Εμμανουήλ και ακυρώθηκε η τοποθέτηση του στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α." και επομένως παραμένει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με τον  ΑΝΤ1 η μετάθεση του Μανώλη Σφακιανάκη ανακλήθηκε με εντολή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Η κίνηση του πρωθυπουργού αποτελεί άδειασμα του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Τόσκα, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα είχε επιτεθεί στον κ. Σφακιανάκη χαρακτηρίζοντάς τον «δημοσιοσχεσίτη».

Στην θέση του πρoϊσταμένου του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α., τοποθετήθηκε ο ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης, ο οποίος μέχρι σήμερα υπηρετούσε στην Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης, απο το Αρχηγείο ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις όλων των ταξίαρχων και αναμένονται οι τοποθετήσεις των αστυνομικών διευθυντών.